MiWell er et konsulentfirma for administrering av inntekter, eller revenue management om du vil. Siden starten i 2013 har vi vokst raskt, fra en ansatt og et hotell til fem ansatte og mange flere hoteller. Vi finns i Stockholm, Gøteborg, Västerås, Helsingborg, Visby og våre klienters hoteller er spredt over hele Norden.

MiWell blander utprøvde metoder med kreative strategier for å øke hotellets RevPAR. Vi er resultatfokuserte spesialister på overnattingsbransjen og forretningsutviklere som ikke begrenser oss til det tradisjonelle revenue management arbeidet, vi ser alltid til hotellets fulle inntektspotensial – det er så mye mer å gjøre enn bare å optimalisere prissettingen. Alle hotellene har ulike forutsettninger, MiWell avdekker områdene hvor hotellet har størst mulighet til å øke sine inntekter, les mer om våre tjenester.

 

Vår filosofi
I dagens dynamiske og raskt voksende marked blir det hele tiden vanskeligere for et hotell å være ledende. Potensielle gjester har uendelige valgmuligheter, og kan enkelt velge bort det som ikke appellerer. Som uavhengige hotell eller som en liten del av en kjede er det nødvendig å ha riktig type verktøy for å takle disse forholdene. Vi på MiWell ønsker å hjelpe deg med de verktøyene og dele med oss av våre erfaringer og vår kompetanse. Vi lærer deg hvordan du bruker revenue management til å forstå og nå ut til potensielle gjester. Med vår support utvikler du de samme egenskapene som de store hotellkjedene besitter og setter dine lokale konkurrenter i skyggen. God lønnsomhet handler ikke om å kutte kostnader, det handler om å øke inntektene. Vi hjelper deg.